Solana d. d. Tuzla u saradnji sa partnerom projekta Omega d.o.o. Živinice je u srijedu 08.06.2022. godine svečano otvorila prvi Showroom „SlaniFaniLand“ u objektu RK Tuzlanka (Omega shop). Showroom kao postavka je edukativno-zabavnog karaktera i namijenjen je djeci predškolskog uzrasta, te je pogodan kao poticajno okruženje za učenje ove dobne populacije.

Osim mnogobrojnih posjetitelja, predstavnika Solana d. d. Tuzla i Omega d.o.o. Živinice, svečanosti je prisustvovala i grupa polaznika (djece) predškolskog uzrasta iz JU „Naše dijete“ Tuzla sa predstavnicima ove odgojno-obrazovne ustanove.

Inače, Solana d. d. Tuzla, kao kompanija sa iznimno dugom tradicijom, već dugi niz godina dokazano baštini poslovnu filozofiju koja je u skladu sa principima društvene odgovornosti i socijalne osjetljivosti kroz podršku projektima koji su vezani za interese šire društvene zajednice. U sklopu obilježavanja 136-te godišnjice, Solana sa partnerom projekta Omega želi da ovaj Showroom „SlaniFaniLand“ pokloni lokalnoj ali i široj zajednici i njenim najmlađim građanima.

Koristimo priliku da pozovemo sve građane da sa svojim mališanima posjete Showroom „SlaniFaniLand“ koji se nalazi u sklopu objekta Omega shop na 3. spratu RK Tuzlanska.

Dobro došli u SlaniFaniLand!