DO-DO začin

 

DO-DO začin je vrhunski univerzalni začinski mix namijenjena za svakodnevnu upotrebu u HoReCa kanalu. Spravljen, po vlastitoj recepturi, od visokokvalitetne Tuzlanske soli i pažljivo uzgojenog povrća tretiranog samo prirodnim postupkom dehidracije. Krasi ga spoj užitka i kvaliteta, što ga čini neizostavnim začinom za sva godišnja doba čak i za one najzahtjevnije ljubitelje domaćih delicija.

SOLAT

 

SOLAT tabletirana so je proizvedena komprimiranjem ekstra čiste Tuzlanske soli i namijenjena za svakodnevnu upotrebu u HoReCa kanalu. Povećava dugorajnost i učinkovitost uređaja za pranje posuđa te stimuliše smanjenje potrošnje električne energije. Zbog visokog stepena čistoće i apsolutne razgradivosti ima povoljan uticaj na zaštitu okoliša. Uloga tabletirane soli se ogleda kroz tri funkcije i to: sprječava stvaranje kamenca, pospješuje pranje deterdženta za posuđe i produžava trajnost perilice.

Osnovni podaci o proizvodu

Proizvod Pakovanje Bar kod
Komada Kilograma Komada Kilograma
Do-Do začin 5 kg 3 15 60 900 3870009000212
Solat 5 kg 3 15 60 900 3870009001608

Kontrola kvaliteta proizvoda

Kontrola kvaliteta svih ulaznih, procesnih i izlaznih tokova u Solana d.d. Tuzla je temeljni proces osiguranju kvaliteta, koji sinergijskim djelovanjem garantuju kvalitet svih proizvoda Solana d.d. Tuzla. Kontrola kvaliteta se obavlja u vlastitim laboratorijama, kontinuirano u svim procesima, kao i potvrdjivanje kvaliteta u vanjskim laboratorijama.